nl/en
Persbericht ⸱ 07-07-2017

De Vereniging Jonge Procesadvocaten opgericht

7 juli 2017 – Op 6 juli 2017 is de Vereniging Jonge Procesadvocaten (“VJP”) opgericht. De VJP is opgericht door en voor jonge advocaten die zich bezig houden met de civiele procespraktijk. Namens Lexence is Anne Spaargaren​ hierbij betrokken.

Expertise

Ondernemingsrecht

De VJP organiseert congressen en lezingen om de interesse, kennis en vaardigheden van haar leden op het gebied van de civiele procespraktijk uit te breiden. De thema’s variëren van juridisch-inhoudelijke onderwerpen tot praktische vaardigheden, ethiek en gedragsrecht. Naast inhoudelijke bijeenkomsten organiseert de VJP borrels waar haar leden welkom zijn om hun netwerk uit te breiden en ervaringen te delen.

Het bestuur van de VJP bestaat uit Kerim van Oosten (Loyens & Loeff), Max Radovic (Loyens & Loeff), Tom Reker (Linklaters), Jelmer Feenstra (AKD), Anne Spaargaren (Lexence), Brigitta Jakic (CMS), Jorine ten Wolde (De Brauw Blackstone Westbroek) en Sharona Heeroma (Pels Rijcken).

Advocaten met 0 t/m 7 jaar werkervaring kunnen lid worden van de VJP. Ga naar www.jongeprocesadvocaten.nl voor meer informatie en om lid te worden.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: