Recente zaak

CWS neemt Vendor over van Egeria

16 augustus 2019 – CWS verstevigt haar positie in de Benelux met de overname van Vendor, dat van investeringsmaatschappij Egeria wordt overgenomen. CWS is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van o.a. sanitaire hygiëne, vloerverzorging en bedrijfskleding. Vendor is specialist in toilethygiëne en biedt een full-service dienstverleningsconcept aan in diverse marktsegmenten. Egeria werd geadviseerd door Lexence.

Expertise

Ondernemingsrecht

Luc

Habets

Iris

Hoekstra

Vibeke

Deelen

Vendor was onderdeel van Egeria’s Evergreen Private Equity Fund. Het bedrijf bedient vanuit haar hoofdkantoor in Tilburg en met eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland een groot deel van de Europese markt. Het bedrijf exporteert haar producten daarnaast wereldwijd.

Als aanbieder met zes oplossingsgebieden heeft CWS een overkoepelende visie: de toekomst gezonder en veiliger maken. Vendor, met een vergelijkbaar businessmodel, wordt de komende jaren stapsgewijs geïntegreerd in de CWS Group. Voorlopig worden geen veranderingen verwacht voor klanten en leveranciers.

Bron: https://egeria.nl/nieuwsitem/cws-verstevigt-haar-positie-in-de-benelux-met-overname-vendor-van-egeria/

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: