nl/en
Recente zaak ⸱ 17-08-2020

Cura Solutiones verkoopt al haar aandelen in PreventCare aan Ceban.

5 augustus 2020 – Lexence heeft Cura Solutiones B.V. geadviseerd bij de verkoop van al haar aandelen in PreventCare B.V. aan Ceban B.V. PreventCare excelleert in het opzetten en uitvoeren van zorgprogramma’s, zoals de thuistoediening van medisch specialistische geneesmiddelen, patiënten coaching, de afhandeling en het begeleiden van prikaccidenten en vaccinatieprogramma’s.

Expertise

Ondernemingsrecht

PreventCare excelleert in het opzetten en uitvoeren van zorgprogramma’s, zoals de thuistoediening van medisch specialistische geneesmiddelen, patiënten coaching, de afhandeling en het begeleiden van prikaccidenten en vaccinatieprogramma’s.

Ceban B.V. levert kwalitatief hoogwaardige apotheekbereidingen aan apotheken en ziekenhuizen in Nederland. Ceban is onderdeel van een grotere groep (Pharcomp Bidco B.V. als groepsholding entiteit). Deze groep bevat naast Ceban, een keten van 47 Nederlandse eigendomsapotheken onder de naam Medsen en Pharma Robots dewelke afhaalmachines voor medicijnen levert aan apotheken in Nederland.

Met het toevoegen van de dienstverlening van PreventCare aan Ceban kan PreventCare ondersteunen in het versnel realiseren van hun groeiplannen, kan Ceban haar diensten gaan aanbieden aan de klanten (i.e. de ziekenhuisapotheken) van PreventCare, en zijn er kostensynergiën binnen de combinatie gerealiseerd.

Cura Solutiones is juridisch begeleid door Lexence.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: