nl/en
Recente zaak ⸱ 18-05-2022

CBRE Investment Management verkoopt winkelpand in centrum van Nijmegen

18 mei 2022 – CBRE Investment Management heeft namens het CBRE Dutch Retail Fund een volledig verhuurd monumentaal winkelpand aan de Burchtstraat 3 in Nijmegen verkocht aan een particuliere belegger.

De winkel in het centrum van Nijmegen omvat ca. 1.600 m2 VVO verdeeld over vier verdiepingen. Per 1 april 2022 heeft WE Fashion het gehuurde uitgebreid en huurt de retailer het gehele pand, met winkelruimte op de begane grond en eerste verdieping. De kelder en tweede verdieping worden door WE Fashion gebruikt voor technische installaties en magazijn.

 

Expertise

Vastgoedontwikkeling & transacties

Michiel

de Wit

Jan

Hockx

De Burchtstraat is onderdeel van het kernwinkelgebied en vormt samen met de Broerstraat en de Grote Markt het A1-winkelgebied van Nijmegen. In de directe omgeving zijn onder andere de (inter)nationale retailers TK Maxx, Costes, Douglas en H&M gevestigd.

Het CBRE Dutch Retail Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds dat wordt gemanaged door CBRE Investment Management. De verkoopopbrengst wordt door het fonds geherinvesteerd in versterking van de portefeuille gericht op investeringen met een mix aan functies in levendige binnensteden en binnenstedelijke wijk-winkelcentra in de grote steden, waaronder de herontwikkeling van Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuidoost.

Retail Capital trad op als commercieel adviseur van verkoper CBRE Investment Management, Lexence begeleidde de transactie juridisch. Koper is geadviseerd door Hans Janssen Vastgoedconsultants & Taxateurs B.V.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op:

decorative image