Recente zaak

BNP en Lexence geselecteerd voor verkoop Triodos Vastgoedfonds

20 maart 2019 – Als onderdeel van het proces om de activiteiten van Triodos Vastgoedfonds N.V. te beëindigen, heeft het fonds een juridisch adviseur en een makelaar aangesteld om invulling te geven aan een transparant, gestructureerd en compliant verkoopproces. Lexence zal het fonds in dit proces bijstaan als juridisch en fiscaal adviseur en BNP Paribas Real Estate Nederland zal optreden als verkopend makelaar van het vastgoed.

Expertise

Vastgoedrecht

Michiel

de Wit

Stephan

Westera

Joris

Kickken

Shakib

Atmar

Marieke

Verkleij

Bart

van Zadelhoff
Invulling proces

Na de eerste voorbereidende fase en in samenwerking met de betrokken partijen wordt momenteel verdere invulling gegeven aan het proces. Op basis van advies en getoonde interesse, ligt de focus in eerste instantie op het verkopen van de vastgoedportefeuille. Dit traject wordt nu verder voorbereid met het streven om eind maart 2019 de markt te kunnen benaderen. Tegelijkertijd blijft de verkoop van het fonds als geheel, door middel van het meewerken aan een openbaar bod op
de aandelen van het fonds, niet uitgesloten. Met de recente verkopen van de panden in Wageningen en Velp, en de levering van het in 2018 aangekochte pand in Eindhoven, bestaat de portefeuille van het vastgoedfonds uit 16 panden.

Over Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is opgericht in 2004 en is het eerste CO2 neutrale beursgenoteerde Nederlandse kantorenfonds. Het fonds belegt uitsluitend in duurzaam gebouwde of duurzaam beheerde panden en monumenten.

Bron: Triodos Vastgoedfonds

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: