Recente zaak

AIC – Aannemers Inkoop Centrale – gaat een partnership aan met Synergia

8 juni 2022 – Lexence (Joost Kolkman, Geoffrey, Bas, Elze, Hendrik, Ernst, en Gabriela) heeft Synergia bijgestaan bij het nemen van een meerderheidsbelang in AIC. Met Synergia Capital Partners heeft AIC de volgende stap gezet in haar groeiambitie als “one stop shop” voor bouwplaatsinrichting. AIC ontzorgt de klant op het gebied van aankoop en huur van materieel, ontwerp van steigerconstructies, advies en met innovatieve producten. Het huidige management en eigenaren gaan samen met Synergia bouwen aan de verdere groei van de onderneming. Voor meer informatie klik hier.

Synergia is een investeringsmaatschappij die door middel van investeringen actief is in de midmarket private equity. ln het bijzonder richt Synergia zich op investeringen in bedrijven die internationaal actief zijn in een nichemarkt en naar groei streven door middel van een buy-and-build-strategy.

AIC is een technische groothandel in bouwmachines, bouwmaterieel en containertechniek. Daarnaast heeft AIC zich gespecialiseerd in het verhuren, repareren, kalibreren en keuren van bouwmachines en -materieel. AIC geeft ook projectadvies aan aannemers- en bouwbedrijven op het gebied van bouwmaterieel. AIC is voornamelijk landelijk actief vanuit haar vestiging in Harderwijk.

 

Joost

Kolkman

Bas

de Mie

Hendrik

Bennebroek Gravenhorst

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: