Recente zaak

Aegon neemt 25%-belang in serviceprovider RISK

7 juni 2019 – Aegon Growth Capital Fund heeft 25 procent van de aandelen van RISK Verzekeringen gekocht. RISK ondersteunt financieel adviseurs in hun bedrijfsvoering met digitale oplossingen. Lexence heeft RISK bijgestaan.

Expertise

Ondernemingsrecht

Wouter

Helder
Totstandkoming transactie

De transactie komt tot stand vanuit het Aegon Growth Capital Fund en past in een reeks van eerdere investeringen. Eerdere investeringen in Nederland waren Dynamic Credit en Romeo Financiële Dienstverlening, ook bekend van Finzie.

Over RISK

RISK is een InsurTech service provider en volmachtbedrijf voor financieel adviseurs, online labels en verzekeraars. Adviseurs die gebruikmaken van RISK kunnen zich volledig richten op hun kerntaak: het directe advies aan klanten. Mid office en back office diensten worden uitgevoerd door RISK, zoals de administratieve verwerking van polissen en claims. Daarnaast zet RISK digitale oplossingen in bij verschillende bedrijven waar het belangen in heeft, zoals overstappen.nl, dekredietmakelaar.nl en autoverzekering.nl.

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat doen ze door klanten te informeren, advies te geven en producten en diensten te leveren die voor elke fase in het leven van belang zijn. Denk hierbij aan pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of schadeverzekering.

Bron: https://www.risk.nl/aegon-neemt-25-belang-in-risk/

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: