Recente zaak

Lexence heeft de verkoper geadviseerd bij de verkoop van TISMI B.V.

22 maart 2021 – Lexence heeft de verkoper geadviseerd bij de verkoop van TISMI B.V. LINK Mobility Group Holding ASA (LINK) heeft een definitieve overeenkomst gesloten voor de overname van de Nederlandse CPaaS enabler Tismi. Lees hier het persbericht.

Tismi is opgericht in 2008 in Nederland en heeft vandaag de dag haar hoofdkantoor gevestigd in Bunnik. Tismi is een aanbieder van telecommunicatiediensten en -producten en heeft een licentie in 8 Europese landen. De belangrijkste activiteiten van het bedrijf bestaan uit het leveren van virtuele mobiele telefoonnummers, slimme verkeersroutering en signaleringsdiensten aan zakelijke klanten en CPaaS-providers.

LINK is een toonaangevende Europese leverancier van mobiele berichtgeving en Communications Platforms as a Service (CPaaS). Het bedrijf bedient klanten uit het bedrijfsleven, MKB en overheid. LINK biedt een breed scala aan innovatieve en schaalbare mobiele oplossingen, waarmee waardevolle digitale convergentie wordt gecreëerd tussen bedrijven en klanten, overheden en burgers, platforms en gebruikers. De groep heeft meer dan 40.000 klantaccounts in heel Europa en wisselt 10 miljard berichten per jaar uit.

Ik ben erg blij om de overname van Tismi aan te kondigen, een bedrijf dat LINK in staat zal stellen om ons CPaaS-aanbod verder uit te breiden en meer hoogwaardige diensten te leveren aan onze wereldwijde klantenportefeuille van meer dan 40.000 klanten”, zegt Guillaume Van Gaver, CEO van LINK.

Expertise

Ondernemingsrecht

Diederick

de Boer

Vibeke

Deelen

Annejet

Balm

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: