nl/en
Recente zaak

Lexence adviseert United Petfood bij de acquisitie van Teeling Petfood

29 oktober 2021 – Lexence heeft United Petfood, de internationale producent van dierenvoeding, geadviseerd bij de acquisitie van de Nederlandse dierenvoedingsfabrikant Teeling Petfood. Deze overname versterkt de positie van United Petfood als fullservice-huismerkproducent van dierenvoeding en geeft klanten toegang tot een compleet assortiment van intern vervaardigde producten. Dankzij de twee extra productievestigingen in Nederland opereert United Petfood Group nu vanuit 19 dierenvoedingsfabrieken in 8 verschillende Europese landen. De overname past in de strategie van United Petfood om het bedrijf te versterken en te laten groeien.

De directie van United Petfood: “Het is onze missie om de beste partner te zijn voor onze klanten. Dankzij deze overname kunnen we ons aanbod in natte dierenvoeding verder uitbreiden en tegemoetkomen aan de stijgende vraag. We vinden het belangrijk om al onze producten in-house te blijven produceren en gaan enkel voor de allerbeste kwaliteit.”

Teeling Petfood produceert sinds 1989 natte voeding voor zowel honden als katten. Het Nederlandse bedrijf telt een 100-tal medewerkers en heeft hoogstaande productiesites in Hoogeveen en Heerhugowaard. “Teeling Petfood begeleidt klanten van idee tot levering en staat garant voor de beste kwaliteit. Deze werkwijze sluit perfect aan bij onze filosofie. Ook bij United Petfood streven we naar langdurige partnerships gebaseerd op vertrouwen en transparantie.”

Expertise

Ondernemingsrecht

Iris

Hoekstra

Vibeke

Deelen

Nicky

Spaan

Stephan

Westera

Shakib

Atmar

Bas

Zandvliet

Max

de Vreede

Mirjam

Schröer

Annejet

Balm

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: