Lexence

Heb ik aan alles gedacht? Ruim een jaar thuiswerken en straks (mogelijk) het nieuwe normaal

18 mei 2021 – We werken nu ruim een jaar vanuit huis en mogelijk is thuiswerken ook na de coronacrisis het nieuwe normaal. Maar heb je als werkgever wel aan alles gedacht? In een lunchwebinar op 1 juni 2021 van 12.00 tot 13.00 uur spreken arbeidsrechtadvocaat Anneke Nijk (Lexence) en fiscalist Sander Michaël  (Taxand) met tafelheer en journalist Wouter Kurpershoek over dit onderwerp.

Want waar moet je als werkgever op het gebied van arbeidsomstandigheden aan denken? Heeft het voordelen om een thuiswerkbeleid op te stellen? Wat zegt rechtspraak over thuiswerken? En mag je personeel thuis monitoren op hun productiviteit?

Ook wordt besproken hoe het precies zit het met de betaling van de woonwerkvergoeding en welke belastingaspecten een rol spelen bij bijvoorbeeld toekenning van budgetten voor het ergonomisch inrichten van de thuiswerkplek. En wat als de werknemer oppert om in het buitenland ‘vanuit huis’ te gaan werken, wat zijn dan de gevolgen voor sociale zekerheid en belastingen?

Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Meld je hier aan. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Uiteraard is er tijdens het lunchwebinar ruimte voor het stellen van vragen.

Contactpersonen Anneke Nijk
Expertise Arbeidsrecht
Leestijd < 1 min leestijd