Recente zaak

Europa Capital koopt logistiek object in Tilburg

6 november 2018 – Beleggingsmaatschappij Europa Capital heeft voor €15,5 miljoen een logistiek object in Tilburg gekocht. Het betreft een gerenoveerd complex van 21.054 m2. Europa Capital werd bijgestaan door Lexence en ARC Real Estate.

Expertise

Vastgoedrecht

Stephan

Westera

Het complex in Tilburg is het derde object in het derde Europese land in een portefeuille die moet groeien tot een investeringswaarde van €500 miljoen. Het kapitaal is afkomstig van institutionele beleggers uit Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Het pand in Tilburg is volledig verhuurd aan Nokia, Saint Gobain en Enexis. De andere twee aankopen zijn een multi-tentant kantoorgebouw in München en een kantoorgebouw nabij Parijs.

Europa Capital

Europa Capital is een vastgoedfonds actief in heel Europa. Het fonds voegt waarde toe door middel van op risico gebaseerde acquisitiestrategieën en actief activabeheer namens haar beleggers. Sinds 1995 heeft Europa Capital negen vastgoedfondsen opgericht en meer dan 130 transacties voltooid voor in totaal meer dan €11 miljard in negentien Europese landen.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: