Lexence

Debuut Horeca gaat samenwerking aan met MaMa Kelly

31 juli 2019 – Debuut Horeca heeft per 1 juli 2019 de exploitatie van MaMa Kelly in Den Haag overgenomen. MaMa Kelly is de tweede overname in de samenwerking tussen Waterland Private Equity en Debuut die in de zomer van 2018 tot stand kwam. Debuut heeft de ambitie om te groeien en heeft meerdere overnames in de planning. Lexence heeft Debuut geadviseerd bij deze overname.

Wijn- en waterglazen op tafel
Key contacts Kevin Beukeveld
Expertise Corporate/M&A, Notariaat Ondernemingsrecht
Reading time < 1 min leestijd
Wijn- en waterglazen op tafel
Over MaMa Kelly

MaMa Kelly is een restaurant waarbij kip en kreeft centraal staan. Naast de vestiging in Den Haag, heeft MaMa Kelly ook een vestiging in Amsterdam. Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van MaMa Kelly blijft behouden. MaMa Kelly Amsterdam wordt voor eind 2019 geïntegreerd binnen Debuut. Debuut gaat samen met de oprichter en eigenaar van MaMa Kelly, Rein Rambaldo, een plan ontwikkelen voor de verdere uitrol van MaMa Kelly in Nederland.

Over Debuut Horeca

Debuut Horeca is een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. Debuut heeft als doel om toonaangevend te zijn in gastvrijheid door veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.

Bron: https://debuut.nl/debuut-horeca-gaat-samenwerking-aan-met-mama-kelly/