Lexence

Debuut Horeca breidt horecaportfolio uit met Beers & Barrels

28 februari 2019 – Debuut Horeca neemt de exploitaties over van Beers & Barrels, een eigentijds en sfeervol bar-restaurant concept waarin bier een belangrijke rol speelt. Deze uitbreiding is de eerste overname in de samenwerking tussen Waterland en Debuut Horeca die afgelopen zomer tot stand kwam. Debuut Horeca heeft de ambitie om te groeien en heeft meerdere overnames in de planning. Lexence heeft Debuut Horeca geassisteerd bij de overname.

Contactpersonen Luc Habets
Expertise Corporate/M&A
Leestijd < 1 min leestijd
Over Beers & Barrels

Beers & Barrels heeft twee vestigingen in Utrecht en een vestiging in Breda. Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van Beers & Barrels blijft behouden. De komende maanden wordt Beers & Barrels geïntegreerd in Debuut Horeca. Debuut Horeca heeft al een aantal locaties op het oog om het aantal exploitaties onder de naam Beers & Barrels te vergroten.

Over Debuut Horeca

Debuut Horeca is een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. Met nu nog 30 locaties, 17 formules, 3 miljoen gasten en een omzet in 2018 van 52 miljoen is Debuut Horeca een belangrijke speler in de horecawereld. De verrassende horecaconcepten van Debuut Horeca bevinden zich op bijzondere locaties. Debuut Horeca heeft als doel om toonaangevend te zijn in gastvrijheid door veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.

Bron: https://debuut.nl/overname-beers-barrels/