nl/en

Wanneer je kiest voor een carrière binnen Lexence, kies je ervoor om uit te blinken in datgene waar je goed in bent.

Opleiding & begeleiding

Binnen Lexence neemt de ontwikkeling van talent een centrale plaats in. Wij vinden dat we onze cliënten beter kunnen bedienen, door diepe juridische kennis te combineren met praktische vaardigheden. Daarom bieden we al onze kantoorgenoten een intern opleidingsprogramma aan. Per ervaringsjaar komt een relevante vaardigheidstraining aan bod. Denk aan vaardigheden zoals het geven van presentaties, doelgericht schrijven, time management, gesprekstechnieken en Legal English. Ook je commerciële- en netwerkvaardigheden worden getraind. Uiteraard word je ook ontwikkeld op individueel en persoonlijk vlak. Een voorbeeld hiervan is dat onze juristen deelnemen aan een op maat gemaakt MBTI-programma. Hierdoor krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en voorkeuren, informatie die zeer waardevol is voor de samenwerking met je collega’s en je verdere carrière. Ons doel is om jouw potentieel optimaal te benutten en je te helpen groeien op professioneel vlak.

 

De opleidingen die Lexence aanbiedt worden kantoor breed ingezet dus ook voor onze staf is er een gevarieerd aanbod waarbij we graag inspelen op de behoeftes vanuit de organisatie. Input wordt daarom altijd bijzonder op prijs gesteld, samen komen we tot het beste resultaat!

 

Kies jij voor Lexence? 

 

Onze manier van werken, moet bij je passen. We geloven in een steile leercurve, iets waar zowel jijzelf als Lexence aan bijdraagt. Werken bij Lexence is kiezen voor werken met interessante cliënten die op hun vakgebied tot de top behoren. Kiezen voor betrokkenheid en toewijding, voor handen uit de mouwen steken en een no-nonsense mentaliteit.