nl/en
Recente zaak ⸱ 24-09-2019

Waterland koopt Marinetrans en BGL

24 september 2019 – Waterland Private Equity Investments heeft een meerderheidsbelang genomen in de logistieke dienstverleners Best Global Logistics (BGL) en Marinetrans. Lexence fungeerde als lead counsel voor Waterland en stuurde diverse buitenlandse advocatenkantoren aan.

Expertise

Ondernemingsrecht

Thijs

Verstraten

Nicky

Spaan

BGL en Marinetrans hebben operaties in diverse landen en zijn wereldwijd actief in complexe logistieke dienstverlening met een sterke focus op de scheepvaartindustrie. Waterland stelt kapitaal ter beschikking aan de groep om de komende jaren sterk te groeien.

Marinetrans is ’s werelds grootste logistieke dienstverlener en houdt zich uitsluitend bezig met logistiek van scheepsonderdelen. Het bedrijf heeft wereldwijd zes kantoren en een hoofdkantoor in Singapore. Via een netwerk van toegewijde partners maakt Marinetrans gebruik van 22 magazijnen en levert het wereldwijd diensten in 2.000 havens.

Best Global Logistics is een onafhankelijke Nederlandse logistieke dienstverlener met vestigingen in Lijnden en Rotterdam. Met jarenlange ervaring binnen de logistieke branche en een ijzersterk internationaal agentennetwerk bedient BGL haar klanten op wereldwijde schaal.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: