Lexence

Sentia neemt performance specialist Ymor over

5 september 2019 – Sentia heeft de Nederlands-Deense performance specialist Ymor overgenomen. De overname ondersteunt het portfolio van Sentia op het gebied van Application Performance Monitoring en vormt een nieuwe stap in de groeistrategie van zowel Sentia als Ymor. Sentia werd bijgestaan door Lexence.

Geïllustreerde wolken met netwerklijnen
Contactpersonen Luc Habets
Expertise Corporate/M&A, Notariaat Ondernemingsrecht
Leestijd < 1 min leestijd
Geïllustreerde wolken met netwerklijnen

Sentia werkt voor organisaties waarbij software steeds meer de kern van de organisatie vormt. Voor deze bedrijven ontwerpt Sentia hybride cloudarchitecturen en brengt applicaties actief naar de cloud. Ook neemt Sentia het volledige beheer van de cloudomgeving voor haar rekening, en zorgt er op deze manier voor dat de applicaties en data beveiligd zijn en altijd optimaal presteren. Het garanderen van goede performance is daar een belangrijk onderdeel van. Als dé performance specialist van de Benelux en Scandinavië zal Ymor hier een grote toegevoegde waarde leveren.

De overname draagt bij aan gedeelde ambitie van beide bedrijven om Europees marktleider te worden op het gebied van managed services voor complexe en bedrijfskritische cloudapplicaties. Net als Sentia levert Ymor haar oplossingen als een managed service, die zij eveneens implementeert bij grote enterprise organisaties met complexe en bedrijfskritische IT in Europa. Een gedeelde bedrijfscultuur en toekomstvisie maken de match tussen beide organisaties compleet.

Bron: https://resources.sentia.com/nl/sentia-neemt-performance-specialist-ymor-over