nl/en
Recente zaak ⸱ 19-03-2019

Sectie5 rondt eerste emissie van S5 Forum Fonds succesvol af

19 maart 2019 – Op 7 maart jl. heeft Sectie5 de eerste emissie afgerond ten behoeve van haar nieuwe beleggingsinstelling S5 Forum Fonds, in samenwerking met Reyersen van Buuren Vastgoedbeleggingen BV. Het beleggingsfonds, met een groeikarakter, beoogt in de komende zeven jaar te groeien naar een belegd vermogen van € 250 miljoen. Namens Sectie5 traden Lexence en Brands Advocaten op als juridsch adviseur. Lexence trad tevens op als notaris.

Expertise

Vastgoedrecht

Stephan

Westera

Shakib

Atmar

S5 Forum Fonds belegt in deze eerste emissie in een Jumbo-supermarkt (Leeuwarden), een Plus-supermarkt met een kleine winkelunit (Valkenswaard) en een Albert Heijn-supermarkt met een Etos-drogisterij en Gall & Gall-slijterij (IJsselstein).

De eerste emissie heeft een totale omvang van € 18.120.000. De aankoop is conform de strategie van Sectie5 om een brede portefeuille op te bouwen met supermarkten en (wijk)winkelcentra in Nederland. Dit is het drieëndertigste beleggingsfonds dat Sectie5 opricht. De totale beleggingsportefeuille heeft een waarde van circa € 750 miljoen. De tweede emissie is inmiddels in voorbereiding en zal later dit jaar plaatsvinden.

Sectie5 Investments NV structureert hoog renderende vastgoedbeleggingsfondsen met een gematigd risicoprofiel voor particuliere beleggers en voor institutionele beleggers. Sectie5 is een specialist op het gebied van winkelonroerendgoed, met name (wijk)winkelcentra en supermarkten.

Bron: https://www.sectie5.nl/nieuws

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: