Recente zaak

Lexence heeft Public Interest B.V. geadviseerd bij de verkoop van al haar aandelen in Centrum voor Publieke Innovatie B.V. aan Enovation Group Holding B.V.

28 September 2020 – Lexence heeft Public Interest B.V. geadviseerd bij de verkoop van al haar aandelen in Centrum voor Publieke Innovatie B.V. aan Enovation Group Holding B.V.

Centrum voor Publieke Innovatie B.V. is de moedermaatschappij van MULTIsignaal N.V. Samen zijn zij de toonaangevende Nederlandse Verwijsindex-leverancier die hulpmiddelen biedt aan verschillende zorgprofessionals en organisaties om met elkaar in contact te komen.

Enovation Group Holding B.V. is de specialist voor veilige communicatieoplossingen voor de gezondheidszorg. Het bedrijf richt zich op het faciliteren van informatie-uitwisseling tussen en binnen zorginstellingen en tussen zorginstellingen en cliënten.

 

 

Expertise

Ondernemingsrecht

Joost

Houtman

Wouter

Helder

Kevin

Beukeveld

Maarten

van Wijlen

Centrum voor Publieke Innovatie B.V. is de moedermaatschappij van MULTIsignaal N.V. Samen zijn zij de toonaangevende Nederlandse Verwijsindex-leverancier die hulpmiddelen biedt aan verschillende zorgprofessionals en organisaties om met elkaar in contact te komen wanneer er risico’s worden geïdentificeerd met betrekking tot de zorg voor jongeren (<23 jaar). Het gebruik van de Verwijsindex door gemeenten is verplicht op basis van de Jeugdwet.

MULTIsignaal N.V. biedt een totale SaaS-oplossing voor het onderhouden van een lokale Verwijsindex, die zorgt voor het doorsturen van ‘signalen’ naar de Landelijke Verwijsindex van de overheid waarin alle doorgestuurde ‘signaleringen’ worden opgeslagen. Het bedrijf heeft een leidende positie in de markt en bedient momenteel 267 Nederlandse gemeenten, waarmee diverse zorgorganisaties en meer dan 50.000 professionals zijn verbonden Op dit moment onderhoudt MULTIsignaal N.V. meer dan anderhalf miljoen verbindingen tussen hulpverleners die gezamenlijk betrokken zijn bij ruim 500.000 kinderen en jongvolwassenen.

Enovation Group Holding B.V. is de specialist voor veilige communicatieoplossingen voor de gezondheidszorg. Het bedrijf richt zich op het faciliteren van informatie-uitwisseling tussen en binnen zorginstellingen en tussen zorginstellingen en cliënten. De oplossingen zijn gebaseerd op (internationale) standaarden en sluiten naadloos aan op bestaande IT-systemen en processen van zorginstellingen. Het bedrijf heeft meer dan 250 medewerkers in 10 kantoren en is actief in meer dan 19 landen. Enovation Group Holding B.V. heeft een sterke R&D-capaciteit gericht op het verbeteren van het huidige productaanbod om innovatieve oplossingen te creëren voor de zorgmarkt en de (semi-)publieke sector.

Voor de gebruikers van Enovation en MULTIsignaal worden de communities van 24.000 zorgorganisaties, ruim 250.000 zorgverleners en meer dan 300 gemeenten samengevoegd, met als doel veilige informatie-uitwisseling te bieden. Met deze samenvoeging ontstaat een unieke en onderscheidende combinatie, waarmee het werk van vele duizenden eindgebruikers wordt vereenvoudigd.

Public Interest B.V. werd juridisch bijgestaan door Lexence.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: