nl/en
Recente zaak

Lexence adviseert 9altitudes bij de overname van Add-IT

5 augustus 2021 – 9altitudes verstevigt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT omvat twee business units: Software Solutions en ICT Solutions. Beide business units richten zich op ERP-projecten. De een richt zich op implementatie en de ander op projecten gericht op (productiegerelateerde) automatisering.

Pylades, Cayentis en nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is een Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

9altitudes werd juridisch bijgestaan door Lexence.

Expertise

Ondernemingsrecht

Thijs

Verstraten

Maxime

Loos

Nicky

Spaan

Binnen de Europese groeiambities van 9altitudes is Nederland een belangrijke groeimarkt. De samenwerking met Add-It past perfect binnen de strategie van de groep. De 9altitudes groep staat voor gedegen branchekennis in onder meer productie/industrie, handel & logistiek en zakelijke dienstverlening. 9altitudes automatiseert bedrijfsprocessen en levert extra toegevoegde waarde dankzij haar duidelijke branchekennis en unieke methodologie die een versnelde go-live mogelijk maakt. Als Microsoft Gold-partner treden ze op als vertrouwde adviseur voor digitale implementatieprocessen, digitale transformatie-uitdagingen en digitale innovatie-initiatieven.

Ambitieuze doelen

Met de komst van Add-IT realiseert de groep een geconsolideerde omzet van meer dan 75 miljoen euro en verenigt het ongeveer 470 medewerkers in 5 landen. 9altitudes bevestigt opnieuw haar doel om een ​​toonaangevende Europese Microsoft-partner te worden. De groep heeft de ambitie om de komende 3 jaar verder te groeien naar een omzet van € 150 miljoen door zowel autonome groei als verdere acquisities.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: