Recente zaak

Lexence adviseert 9altitudes bij de overname van Add-IT

5 augustus 2021 – 9altitudes verstevigt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT omvat twee business units: Software Solutions en ICT Solutions. Beide business units richten zich op ERP-projecten. De een richt zich op implementatie en de ander op projecten gericht op (productiegerelateerde) automatisering.

Pylades, Cayentis en nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is een Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

9altitudes werd juridisch bijgestaan door Lexence.

Expertise

Ondernemingsrecht

Luc

Habets

Thijs

Verstraten

Maxime

Loos

Nicky

Spaan

Binnen de Europese groeiambities van 9altitudes is Nederland een belangrijke groeimarkt. De samenwerking met Add-It past perfect binnen de strategie van de groep. De 9altitudes groep staat voor gedegen branchekennis in onder meer productie/industrie, handel & logistiek en zakelijke dienstverlening. 9altitudes automatiseert bedrijfsprocessen en levert extra toegevoegde waarde dankzij haar duidelijke branchekennis en unieke methodologie die een versnelde go-live mogelijk maakt. Als Microsoft Gold-partner treden ze op als vertrouwde adviseur voor digitale implementatieprocessen, digitale transformatie-uitdagingen en digitale innovatie-initiatieven.

Ambitieuze doelen

Met de komst van Add-IT realiseert de groep een geconsolideerde omzet van meer dan 75 miljoen euro en verenigt het ongeveer 470 medewerkers in 5 landen. 9altitudes bevestigt opnieuw haar doel om een ​​toonaangevende Europese Microsoft-partner te worden. De groep heeft de ambitie om de komende 3 jaar verder te groeien naar een omzet van € 150 miljoen door zowel autonome groei als verdere acquisities.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: