nl/en
Recente zaak

First Consulting en SmartRules bundelen krachten

16 oktober 2019 – Sinds kort bundelen First Consulting en SmartRules hun krachten. Deze stap past bij de ambitie van First Consulting om in de komende jaren door te groeien naar een Europese consulting organisatie. First Consulting werd door Lexence geadviseerd.

Expertise

Ondernemingsrecht

Diederick

de Boer

Thijs

Verstraten

Nicky

Spaan

First Consulting is bij toonaangevende klanten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk actief op het gebied van processen, business technology en change management. SmartRules is in Nederland en Duitsland bij toonaangevende klanten actief op het gebied van digitalisering van processen door middel van Pegasystems en Appian technologie.

Met het overnemen van SmartRules versterkt First Consulting enerzijds de pijler business technology, terwijl anderzijds hiermee een eerste stap in de Duitse markt wordt gezet. First Consulting en SmartRules blijven voorlopig als eigen entiteiten opereren, waarbij wel direct wordt samengewerkt richting klanten en op commercieel gebied. Zowel het management van First Consulting als het management van SmartRules ziet deze stap als een mooie gelegenheid om samen succesvol te zijn bij klanten en ziet dit als een stap in de gezamenlijke ambitie om verder door te groeien. Met deze stap groeit de First Consulting groep naar 300 medewerkers in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Bron: http://smartrules.nl/first-consulting-en-smartrules-bundelen-krachten

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: