Recente zaak

dean one overgenomen door Gamma Communications

30 oktober 2018 – De zakelijke telecom en ICT-dienstverlener dean one is overgenomen door de Britse beursgenoteerde branchegenoot Gamma Communications. Gamma neemt de Nederlandse holdingmaatschappij DX Groep over, waaronder ook dean one valt. Lexence heeft de verkopende aandeelhouders/oprichters bijgestaan.

Expertise

Ondernemingsrecht

Diederick

de Boer

Vibeke

Deelen

Gamma heeft een sterke positie op de Britse markt in SIP, Cloud PBX en mobiele telefonie. Deze acquisitie bewijst haar ambitie om gebruik te maken van de expertise die in de UK is opgedaan naar Europa te brengen. De provider dean one heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en stapt nu, als onderdeel van een internationaal telecom- en internetbedrijf in een nieuwe fase.

dean one

dean one is telecom- en internetprovider voor telecom, it en ict resellers die zich richten op de zakelijke markt. dean one is uniek in haar combinatie van dienstenaanbod, prijsstelling, service en kwaliteit. Bovendien betekent het partnerprogramma van dean one een sterk partnership dat gericht is op een relatie voor de lange termijn. dean one levert een uitgebreid portfolio aan telecom- en internetdiensten waaronder ISDN/PSTN, cloud telefonie, SIP Trunking, mobiele telefonie en internetverbindingen, speciaal voor bedrijven en instellingen.

Gamma Communications

Gamma Communications is een snelgroeiende, op technologie gebaseerde provider van communicatiediensten voor de Britse zakelijke markt. De diensten van Gamma Communications, zoals Cloud PBX, Inbound Call Control Services, SIP Trunking, zijn ontwikkeld om te voldoen aan de steeds complexer wordende spraak-, data- en mobiliteitseisen van bedrijven. Gamma Communications biedt ook zakelijke (business grade) mobiele spraak en datadiensten aan. Met deze diensten biedt Gamma bedrijven en instellingen een uitgebreid scala aan communicatiediensten aan.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: