nl/en
Recente zaak

Brisker Groep neemt Nextpayroll over

25 oktober 2018 – Brisker Groep, voorheen Pay for People Group, heeft Nextpayroll overgenomen. Lexence heeft Brisker Groep geadviseerd bij de overname. Brisker Groep is tevens de nieuwe overkoepelende naam waaronder de merken Pay for People, Holland Payroll, Smart Services, Tentoo en Nextpayroll vallen.

Expertise

Ondernemingsrecht

Iris

Hoekstra

Diederick

de Boer

Nicky

Spaan

Als specialist in flexibele arbeid ondersteunt Brisker organisaties met payroll-oplossingen en backofficedienstverlening. Nextpayroll zal in de huidige hoedanigheid blijven bestaan. De dagelijkse leiding blijft in handen van de zittende directie en de medewerkers blijven werkzaam in de vestiging in Breda. Wel wordt op termijn een naamswijziging doorgevoerd.

Profiteren van schaalgrootte

Brisker Groep is uitgegroeid tot een platform voor payrolling in het algemeen en backofficedienstverlening in het bijzonder. Ook Nextpayroll is gespecialiseerd in het verzorgen van de backoffice voor intermediairs, uitzendbureaus, werving & selectiebureaus en detacheringsbureaus, en payrolldienstverlening voor inleners.

Waterland Private Equity Firm

De overname van Nextpayroll door Brisker Groep komt voort uit de samenwerking met participatiemaatschappij Waterland Private Equity Firm, die gericht is op het realiseren van de groeiambities van de backofficespecialist.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: