Ontbijtsessies over de Omgevingswet

Meteen inschrijven

Bij Lexence begrijpen we dat de implementatie van de aangepaste Omgevingswet regelgeving een uitdagende taak kan zijn voor professionals in de vastgoedsector. Daarom organiseren wij vier informatieve ontbijtsessies. Tijdens deze sessies nemen we je mee in de introductie van de nieuwe wet en bieden we je de nodige handvatten om de Omgevingswet zo effectief mogelijk te benutten.

decorative image

Het doel van de sessies: jou voorzien van praktische inzichten en bruikbare kennis om de overgang naar de nieuwe wetgeving soepel te laten verlopen. Of je nu een vastgoedprofessional bent die vertrouwd is met de huidige wetgeving of iemand die voor het eerst kennismaakt met de complexe wereld van de Omgevingswet, onze ontbijtsessies bieden waardevolle inzichten die jouw organisatie kunnen versterken. Samen zorgen we ervoor dat je goed bent voorbereid op de uitdagingen en kansen die de Omgevingswet met zich meebrengt.

4 Ontbijtsessies over de Omgevingswet

Onze experts op het gebied van de Omgevingswet, Pelin Oztürk en Michael Klijnstra, nemen je in 4 ontbijtsessies mee in de gevolgen van de wet voor de vastgoedpraktijk. Je bent van harte welkom om de hele serie te volgen maar je kunt je ook aanmelden voor een van de sessies. Er is een beperkt aantal plaatsen en indien nodig geven wij voorrang aan onze vaste opdrachtgevers.

3 oktober

We starten op dinsdag 3 oktober met het onderwerp “Werken met het omgevingsplan”.

31 oktober

Op dinsdag 31 oktober bespreken we het onderwerp “Bouwen en ontwikkelen: vergunningenstelsel onder de Omgevingswet”.

21 november

Het onderwerp van deze dinsdag is “Overgangsrecht: gevolgen voor lopende projecten”.

14 december

De laatste ontbijtsessie in deze reeks zal ingaan op de (naderende) inwerkingtreding van de Wet kwaliteitsborging.

Geïnteresseerd?

decorative image
decorative image