nl/en
Recente zaak

Lexence heeft Lumana Investments bijgestaan bij haar participatie in Eurekite B.V.

1 februari 2021 – Lexence heeft Lumana Investments bijgestaan bij haar participatie in Eurekite B.V.. Lumana Invest staat voor betrokken aandeelhouderschap, dat het management ondersteunt bij strategische vraagstukken. Lumana investeert bij voorkeur in start-ups in nieuwe markten en nieuwe technieken. Samen met het management grenzen verkennen en indien mogelijk verleggen.

Eurekite is de producent van flexibel keramiek (Flexiramics). Het is een flexibele mat van zuivere keramische vezels die licht en flexibel is net als papier, maar de belangrijkste fysiochemische eigenschappen van traditionele keramiek behoudt. De belangrijkste eigenschappen van keramiek zijn hittebestendigheid, elektrische isolatie en corrosiebestendigheid. Keramiek is echter erg inflexibel, wat de toepassingsmogelijkheden beperkt.

Als flexibele keramiek heeft Flexiramics daarom een ​​uniek toepassingspotentieel op tal van technische gebieden. Flexiramics is superieur aan producten van concurrenten omdat Eurekite maatwerkoplossingen biedt die veel beter presteren dan alternatieven dankzij de unieke eigenschappen van Flexiramics.

 

Expertise

Ondernemingsrecht

Joost

Kolkman

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: