Staf

Medior juridisch secretaresse

decorative image

Wij bieden

Een secretariële uitdaging in een dynamische werkomgeving

 • Een prettige en collegiale werksfeer;
 • Een salaris van € 2.346 – € 3.411 op basis van een 40-urige werkweek; inschaling is afhankelijk van kennis, kunde en ervaring, met doorgroeimogelijkheden naar senior;
 • Marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer een 13e maand en de mogelijkheid om gebruik te maken van de stoelmasseur;
 • Sociale activiteiten waaronder hardlooptraining, bootcamp, de vrijdagmiddagborrels en kantoor-/ teamuitjes.

De functie

Juridisch secretaresse die fee-earners ontzorgt

Binnen Lexence zijn we op meerdere plekken op zoek naar een juridisch secretaresse. Je zal in deze rol 4 of 5 dagen in de week een team ondersteunen. Je werkt samen met een collega secretaresse en bent verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële ondersteuning van de juridische praktijk. Als jij kiest voor deze functie, dan kies je voor een afwisselende secretariële functie binnen de wereld van de advocatuur.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Algemene ondersteuning (agendabeheer partners, telefoonafhandeling);
 • Dossierbehandeling (aanleggen nieuwe dossiers, zoals conflictcheck, gegevens invoeren in Contact Manager en Aderant, Wwft-gegevens verzamelen);
 • Verzorgen van correspondentie, het bewaken van de procedures rondom procesregelementen en het voorbereiden van opdrachtbrieven;
 • Financiële afhandeling van het gehele declaratietraject;
 • Overige voorkomende ondersteunende werkzaamheden, zoals kopiëren, printen van grote bestanden (bijvoorbeeld dataroom), boeken van zalen en archiveren.

Wij zoeken

Een betrokken persoonlijkheid met oog voor detail

 • Afgeronde secretariële of administratieve opleiding op minimaal mbo-niveau;
 • Minimaal 3 – 7 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol in de zakelijke dienstverlening. Ervaring in een partnerstructuur is een pré;
 • Aantoonbare en goede beheersing van Word, Excel en PowerPoint; ervaring met DMS en CM Aderant is een pré;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Iemand die flexibel en stressbestendig is, goed kan organiseren en plannen, goede communicatievaardigheden heeft en accuraat is.
decorative image
Sollicitatieprocedure

stap 1

Sollicitatie

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton. Wij komen z.s.m. terug op jouw sollicitatie.

decorative image

stap 2

Gesprek 1

Als we besluiten de sollicitatieprocedure te starten vindt er een eerste kennismakingsgesprek plaats met de manager van het team waarvoor je gaat werken en Nynke Wolters (recruiter).

stap 3

Testen

Als we besluiten de sollicitatieprocedure te vevolgen vragen we jou om een persoonlijkheidstest en een test (MS Offfice) te maken die relevant is voor de functie. Zodat we de input tijdens het tweede gesprek kunnen bespreken.

decorative image

stap 4

Gesprek 2

Indien we besluiten door te gaan, zal er een tweede gesprek plaats vinden met iemand uit het team en iemand uit de business. Aansluitend kan er een koffiegesprek met teamleden plaats vinden.

decorative image

stap 5

Aanbod

Mochten we beide enthousiast zijn, dan ontvang je met veel plezier van ons een aanbod!

Kies jij voor Lexence?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact op met onze recruiter Nynke Wolters.

Uitsluitend sollicitaties via de website worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nynke Wolters