HR Expert

Met Lexence HR Expert bent u altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken op HR-gebied. U krijgt toegang tot een database met alle relevante informatie op het gebied van HR en arbeidsrecht, een nieuwsbrief met het laatste nieuws, seminars, in-company trainingen, boardroomsessies en een telefonische helpdesk. Zo hebben u en uw team altijd een antwoord paraat.

Overleg

Lexence HR Expert als totaaloplossing

Lexence HR Lexicon
24/7 toegang tot een online platform met een schat aan actuele artikelen, documenten, modellen, checklists, infographics, FAQ’s en praktijkvoorbeelden van een team van juridische experts.

Lexence HR Academy
Vijf interactieve seminars per jaar. Ieder seminar bestaat uit een keynote speech van een externe expert en meerdere workshops met onze arbeidsrechtspecialisten. Meer info over data en thema’s is te vinden op de speciale HR Academy pagina.

Lexence HR Training
Eén of meerdere in-company trainingen van onze arbeidsrechtspecialisten. Volledig afgestemd op uw kennisbehoefte. Bij u, bij ons of ergens anders.

Lexence HR Boardroom
Twee senior partners van Lexence Arbeidsrecht verzorgen een sessie met uw directie. Zij sparren, adviseren, prikkelen en zetten aan tot nadenken over HR-thema’s die ertoe doen.

Lexence HR Helpdesk
Bellen met een arbeidsrechtspecialist zonder dat u daar direct een factuur voor krijgt. De Lexence HR Helpdesk geeft antwoord op al uw HR-vragen.

Michiel van Schooten met telefoon