HR Expert

Met Lexence HR Expert bent u altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken op HR-gebied. U krijgt toegang tot een database met alle relevante informatie op het gebied van HR en arbeidsrecht, een nieuwsbrief met het laatste nieuws, seminars, in-company trainingen, boardroomsessies en een telefonische helpdesk. Zo hebben u en uw team altijd een antwoord paraat.

Overleg

Lexence HR Expert als totaaloplossing

Afhankelijk van uw abonnement krijgt u toegang tot de volgende diensten:

Lexence HR Lexicon
24/7 toegang tot een online platform met een schat aan actuele artikelen, documenten, modellen, checklists, infographics, FAQ’s en praktijkvoorbeelden van een team van juridische experts.

Lexence HR-zine
Zesmaal per jaar een korte nieuwsbrief met het meest relevante arbeidsrechtnieuws. U mist niets meer en kunt prioriteiten stellen.

Lexence HR Academy
Vijf interactieve seminars per jaar. Ieder seminar bestaat uit een keynote speech van een externe expert en meerdere workshops met onze arbeidsrechtspecialisten. Meer info over data en thema’s is te vinden op de speciale HR Academy pagina.

Lexence HR Training
Eén of meerdere in-company trainingen van onze arbeidsrechtspecialisten. Volledig afgestemd op uw kennisbehoefte. Bij u, bij ons of ergens anders.

Lexence HR Boardroom
Twee senior partners van Lexence Arbeidsrecht verzorgen een sessie met uw directie. Zij sparren, adviseren, prikkelen en zetten aan tot nadenken over HR-thema’s die ertoe doen.

Lexence HR Helpdesk
Bellen met een arbeidsrechtspecialist zonder dat u daar direct een factuur voor krijgt. De Lexence HR Helpdesk geeft antwoord op al uw HR-vragen.

Michiel van Schooten met telefoon

Kies het pakket dat bij u past

Lexence HR Lexicon
Lexence HR-zine
Lexence HR Academy
Lexence HR Training
Lexence HR Boardroom
Lexence HR Helpdesk

Professional

€ 125/maand
1 inlogaccount
inclusief
1 ticket/seminar
-
-
-

Advantage

€ 475/maand
4 inlogaccounts
inclusief
4 ticket/seminar
1 training/jaar
-
-

Premier

€ 950/maand
8 inlogaccounts
inclusief
8 ticket/seminar
2 training/jaar
1 sessie/jaar
inclusief

Enterprise

prijs op maat
op maat
op maat
op maat
op maat
op maat
op maat

Lexence HR Expert gratis uitproberen?

Wilt u Lexence HR Expert gratis uitproberen? Wij geven u 30 dagen toegang tot Lexence HR Lexicon, u ontvangt de nieuwsbrief en u bent van harte welkom bij het eerstvolgende seminar. Mail Frank ter Huurne op f.ter.huurne@lexence.nl voor een proefaccount.

Pakket op maat

Zit uw ideale pakket er niet bij? Neem contact op met Frank ter Huurne via f.ter.huurne@lexence.com of telefoon +31 61 0960 633. Wij doen u graag een voorstel op maat.

Voorwaarden

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW. Contractperiode is 12 maanden. Opzegtermijn is een maand. U ontvangt een factuur voor 12 maanden vooruit. De betaaltermijn is 30 dagen.