Lexence

Lexence heeft Burckhardt Compression AG geadviseerd bij de overname van Mark van Schaick B.V.

23 december 2021 – Lexence heeft Burckhardt Compression AG geadviseerd bij de overname van Mark van Schaick B.V. Met de overname  vult Burckhardt Compression haar reparatie- en servicemogelijkheden in Europa aan en breidt zij haar aanwezigheid in de servicebusiness voor zuigercompressoren verder uit. Ook verkrijgt zij hiermee zeer gespecialiseerde expertise op het gebied van machinale bewerking en reparatiemogelijkheden voor de wereldwijde klantenkring in de maritieme en petrochemische industrie.

Vergaderruimte Vergaderruimte Vergaderruimte Vergaderruimte
Expertise Corporate/M&A
Leestijd < 1 min leestijd
Vergaderruimte

Over Mark van Schaick B.V

Mark van Schaick B.V. is gevestigd in Rotterdam en heeft meer dan 20 jaar ervaring in verspaning en is toonaangevend in het onderhouden van complexe reparaties zoals krukassen. In 2020 boekte het met 27 werknemers een omzet van ongeveer 8,6 miljoen euro.

Over Burckhardt Compression

Burckhardt Compression is de wereldwijde marktleider voor zuigercompressorsystemen, en de enige fabrikant en dienstverlener die een volledig gamma van zuigercompressortechnologieën en -diensten aanbiedt. Zijn op maat gemaakte compressorsystemen worden gebruikt in de gaswinning en -verwerking, gastransport en -opslag, raffinaderij, chemie, petrochemie, als ook in de sectoren waterstofmobiliteit en energie en industriële gassen. Burckhardt Compression’s toonaangevende technologie, brede portfolio van compressor componenten en het volledige scala van diensten helpen klanten over de hele wereld om de optimale oplossing te vinden voor hun zuigercompressor systemen. Sinds 1844 heeft het hoogopgeleide personeel superieure oplossingen ontwikkeld en de benchmark gezet in de gascompressie industrie.