nl/en

Notariaat ondernemingsrecht

Jurjen Mos

Notaris,

Partner

Recente zaken

decorative image

Legal 500 2024

"The team is flexible, always available, very competent and friendly"

Over Jurjen

Jurjen Mos adviseert als notaris nationale en internationale cliënten over ondernemingsrechtelijke onderwerpen en naleving op het gebied van het vennootschapsrecht en regelgeving voor (beursgenoteerde) ondernemingen en administratiekantoren. Hij assisteert onder andere bij herstructureringen, splitsingen, fusies, overnames, werknemersparticipaties, structurering van aandelen en andere kapitaalvormen en de inrichting van organen. Daarnaast treedt Jurjen met regelmaat op als secretaris voor (beursgenoteerde) ondernemingen en administratiekantoren.

Jurjen publiceert en spreekt geregeld over vennootschapsrechtelijke onderwerpen en corporate governance.

Sinds 2013 is Jurjen verbonden aan Lexence. Hij rondde in 1999 de studie Notarieel recht aan de Universiteit Utrecht af en voltooide in 2006 de specialisatie Bedrijfsstructurering aan de Grotius Academie, Radboud Universiteit Nijmegen. In 2014 werd hij benoemd tot notaris te Amsterdam.

Internationale aanbevelingen

Legal 500 (2024): "The team is flexible, always available, very competent and friendly"
Legal 500 (2021): "Hands-on team that understands the complexities and practicalities of day-to-day business operations. Their work is almost always ‘right first time right’ and their advice is both practical and well-thought out."
Alle mensen van Notariaat ondernemingsrecht ontmoeten?