nl/en

Vastgoedontwikkeling & transacties

Hugo Goedegebure

Advocaat

decorative image

Ter zake betekent voor mij

"Betrokken zijn bij de klant, weten wat er speelt; dat vind ik belangrijk. Het praktische met het juridische verenigen. Dat leidt tot goede contracten en praktische adviezen. "

Over Hugo

De expertise van Hugo Goedegebure ligt op het gebied van vastgoedontwikkeling en bouwgeschillen. Hij adviseert (en procedeert voor) verschillende cliënten, zoals projectontwikkelaars, beleggers en aannemers. Ook adviseert hij cliënten bij vastgoedtransacties.

Hugo is sinds 2013 auteur voor de wekelijkse rubriek ‘Actualiteiten Bouwrecht’ van het Instituut voor Bouwrecht.

Hugo is in 2014 beëdigd als advocaat en werkt sinds 2017 bij Lexence. Hij studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en aan de Universität Wien. In 2020 heeft Hugo de Grotius post-academische specialisatieopleiding ‘Onroerend Goed’ afgerond.

Hugo is lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A), de Vereniging van Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ) en FRESH, een vereniging voor vastgoedprofessionals. Daarnaast is Hugo lid van de Onderwijsprogrammaraad van het Instituut voor Bouwrecht.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

Hugo Goedegebure heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Vastgoed

Deze registratie verplicht Hugo Goedegebure elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Alle mensen van Vastgoedontwikkeling & transacties ontmoeten?