We staan bekend om onze expertise

decorative image

Onze getalenteerde teams ontwikkelen zich continu op het gebied van arbeidsrecht, banking and finance, commercial contracts, corporate/M&A, huurrecht, litigation, omgevingsrecht, notariaat ondernemings- en vastgoedrecht, en vastgoedontwikkeling en transacties. Door middel van grondige analyses en scherpe antwoorden geven we ondernemingen de snelheid en wendbaarheid om vooruit te komen.

decorative image

Lexence is expert in 10 rechtsgebieden

Vastgoed- ontwikkeling en –transacties

Dit team biedt ontwikkelaars, financiers, investeerders en eindgebruikers juridische begeleiding bij vastgoedtransacties; van de intentieverklaring tot aan het contract.

Omgevingsrecht

De advocaten omgevingsrecht zijn thuis in het ruimtelijk ordenings- en milieurecht en begeleiden nieuwbouwprojecten, herontwikkelingen en transformaties.

Notariaat vastgoedrecht

Het vastgoednotariaat begeleidt institutionele beleggers, ontwikkelaars, overheden en financiers op het gebied van vastgoedtransacties, -beheer en -financiering.

Notariaat ondernemingsrecht

Notariaat ondernemingsrecht staat voor u klaar bij onder meer het opzetten van juridische structuren, private equity-transacties en governance-vraagstukken.

Litigation

Het litigation team staat erom bekend complexe conflicten en vraagstukken in korte tijd en op een kostenefficiënte manier op te lossen.

Huurrecht

Dit team biedt specialistische begeleiding bij huurgeschillen en andere huurkwesties aan (institutionele) beleggers, family offices, ontwikkelaars en beheerders.

Corporate / M&A

Team Corporate/M&A bestaat uit specialisten op het gebied van overnames, venture capital en private equity transacties en strategische samenwerkingsverbanden.

Commercial contracts

Dit team ondersteunt ondernemingen bij het vastleggen van commerciële samenwerkingsafspraken en de onderhandelingen daarover.

decorative image

Banking & Finance

Dit team bestaat uit Regulatory (specialisten in het financieel toezichtrecht) en Lending (specialisten op het gebied van financieringstransacties).

Arbeidsrecht

Onze arbeidsrechtadvocaten bieden bedrijven hulp bij arbeidsconflicten, arbeidsongeschiktheid, reorganisaties, bedrijfsfraude en andere arbeidsrechtelijke kwesties.

decorative image
Weet jij precies wat je wilt? Dan is Lexence op zoek naar jou!
decorative image