Specialisaties vastgoed- en ondernemingsrecht

Bij Lexence blinken we uit in onze specialisaties. Expertises zoals vastgoed- en ondernemingsrecht. We doen niet alles een beetje, maar alleen datgene waarin we excelleren. Dat is de enige manier om onze cliënten topkwaliteit te kunnen garanderen. 
 
Vastgoedrecht
De vastgoedrechtadvocaten en -notarissen van Lexence behandelen zaken met betrekking tot vastgoed in brede zin: omgevingsrecht, projectontwikkeling, bouw, koop en verkoop, commerciële verhuur en beheer. Alle fasen van grootschalige stadsontwikkeling, (her-)ontwikkeling van winkelcentra, kantoorcomplexen en residentiële projecten worden door hen behandeld. Kortom, vastgoedrecht in brede zin, vanuit het perspectief van ontwikkelaars, overheid, corporaties, eigenaren en investeerders.
 
De focus van Lexence advocaten en -notarissen wordt weerspiegeld in de teams:
     
    Ondernemingsrecht
De ondernemingsrechtadvocaten en -notarissen van Lexence zijn gespecialiseerd in het begeleiden van transacties (fusies, overnames, private equity en venture capital transacties), het arbeidsrecht, commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen en vennootschappelijke (her-)structureringen.
 
De focus van Lexence wordt weerspiegeld in de teams: